Uppdaterad
13 dec 2017

Demensföreläsningar  

Välj kategori:
Aktiviteter 
    - Aktiverande presenter  
    - Böcker väcker minnen  
    - CD  
    - Filmer för förströelse  
Hjälpmedel 
    - Kläder och övrigt  
    - Tekniska produkter  
Litteratur om demens 
    - Fördjupning  
    - Lättläst  
    - Utbildningsfilmer  

Demensbutikens pärlor  
Startpaket för familjen  

Swing Ping Pong+1 racket

Leverantör: GG Smile AB
Artikelnummer: SPP RACK
Välj alternativ:

Pris: 398.00 kr
(318.40 kr exkl moms)


Antal:

Ett aktivitetshjälpmedel utöver det vanliga! En mycket användbar svensk uppfinning. Nästan alla med en demenssjukdom har någon gång i sitt liv hållit i en bordtennisracket.
Enkel att sätta upp – enkel att använda! I paketet ingår också en racket. Swing Ping Pong fästs i överdelen av en dörrkarm eller i taket, med medföljande kardborrefästen. Genom sin konstruktion med en höj och sänkbar lina pendlar bollen alltid tillbaka till utövaren. Linan kan dras ut cirka 2,5 meter. Börja med att dra ner bollen till navelhöjd sen är det bara att börja "spela" bordtennis med sig själv.
Den förmedlar känslan av "att lyckas" och "att kunna" och alla får möjlighet att träna i sin egen takt och efter sina förutsättningar. En underbart kul aktivitet.

OBSERVERA att det finns olika tillbehör, extra bollar, extra kardborrfästen,extra racket, under alternativen uppe till höger. Du kan även köpa en Swing Ping Pong utan racket om du redan har en sådan.

PS Kerstin som driver demensbutiken och är kattälskare ser ju också en fantastisk kattleksak i denna produkt. Många med demenssjukdom bor hemma och har kanske katt men glömmer alt. kan inte aktivera katten. Denna pingisboll rör sig men behöver inte nudda golvet så den låter inte. En exklusiv aktiverande present för både människa och djur.