Uppdaterad
13 dec 2017

Demensföreläsningar  

Välj kategori:
Aktiviteter 
    - Aktiverande presenter  
    - Böcker väcker minnen  
    - CD  
    - Filmer för förströelse  
Hjälpmedel 
    - Kläder och övrigt  
    - Tekniska produkter  
Litteratur om demens 
    - Fördjupning  
    - Lättläst  
    - Utbildningsfilmer  

Demensbutikens pärlor  
Startpaket för familjen  

Karaoke All Inclusive

Leverantör: Fun Karaoke Sverige
Pris: 16990.00 kr
(13592.00 kr exkl moms)


Antal:

Komplett karaoke-paket, Karaoke All Inclusive där allt inklusive 19 tums TV ingår. Allt är uppställt och fastsatt på en vagn, bara att stoppa i kontakten och börja sjunga. Du kan dessutom enkelt köra runt vagnen i en bil mellan era boenden. Sätt i en medföljande tvillingkontakt, så kan du enkelt koppla vagnen till en storbilds TV eller en projektor. Denna karaoke All Inclusive kostar 1500 kr i frakt vid leverans. Ett enkelt, lättskött karaokesystem med 900 låtar inlästa på USB-minne för snabb och smidig överföring. Låtpärm medföljer för att lätt kunna hitta dina favoriter.
Två trådlösa mikrofoner utan sladdtrassel, eller två trådbundna. En bra lättinställd högtalare som räcker för de flesta lokaler. Musiken är studioinspelad med flera olika instrument. Vi utlovar mycket nöje för både vårdtagare och vårdgivare!
Det finns många typer av sånger:
Visor
Country
50-tal
60-tal
Jazz
Svensktoppsfavoriter


Exempel på 50-tals låtar är:

1. Platters - Smoke Gets In Your Eyes,
2. Hank Williams - Hey Good Lookin
3. Klas-Göran - Lill-Babs

Observera att det är endast kommuner/landsting som automatiskt kan handla mot faktura. För övriga gäller att, "sedvanlig kreditprövning kommer att utföras innan produkter sänds vid fakturering"
Leverantören kontaktar er när ni har beställt senior-karaoke paketet.

All forskning visar att sång och musik i demensvården är oerhört betydelsefullt, både som vårdarsång och för personcentrerad omvårdnad. En person med svår demens kommer många gånger ihåg texter till favoritsånger. Här finns sånger från flera årtionden.
Karaoke är en underbar aktivitet där personal och anhöriga får hjälp att sjunga med i en text som den demenssjuke i många fall kan utantill.

OBS ! Det finns en annan variant, Senior karaoke, på annan plats under aktiverande presenter. Den innehåller ingen TV och inte vagn.